Vuoden Askartelija 2011

Vuoden Askartelija 2011 on Krista Lipponen

Krista Lipponen valikoitui voittajaksi muun muassa selkeän, sääntöjä noudattavan, laadukkaan ja persoonallisen portfolion ansiosta. Kristaan on helppo tutustua portfolion perusteella ja hänen monipuoliset taitonsa tulevat hyvin nopeasti esille. Kristan käsissä pysyy paperit, pensselit, puikot, kovat ja pehmeät materiaalit… Tuunaus on tuttua ja skräppäys siistiä… ompelu on onnea ja sisustaminen säväyttää…

Portfoliosta huokuu rakkaus käsillä tekemiseen ja portfolion toteutus tukee käsitystä Kristan taidoista. Portfolio on toteutettu sääntöjen mukaan, kuitenkin niin että siihen on tuotu mukaan omia elementtejä. Kaikki portfolion osaset ovat tasapainossa keskenään ja Kristan tyyli on persoonallinen, ei kopioitu. Portfoliota katsoessa tulee tunne, että joka ikinen elementti on tarkkaan harkittu ja suunniteltu. Krista ponkaisi voittoon juuri laadukkuudella, selkeydellä, tasapainoisuudella ja pyydettyjen projektikuvien monipuolisuudella. Portfolio henkii käsillä tekemisen meininkiä vakuuttaen lukijan Kristan taidoista. Avoin ja iloinen käsillä tekemistä suuresti rakastava Krista on täydellinen valinta Suomen ensimmäiseksi Vuoden Askartelijaksi!
Vuoden Askartelija sai 500 euroa askartelurahaa ja oikeuden käyttää Vuoden Askartelija -titteliä. Krista veti Kristan- palstaa Taika-lehden 2012 ja 2013 numeroissa!


Krista löytyy  instagramista *klikklik*